Μένουμε Σπίτι

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και απαιτητικές για όλους μας. Γι’ αυτό και στο οινοποιείο μας θέλοντας να δώσουμε μια ευχάριστη νότα σε αυτό το κλίμα, διαμορφώσαμε νέες προσφορές και τιμές στα προϊόντα μας.

Διθέσιες συσκευασίες που μπορείτε να στείλετε δώρο στους αγαπημένους σας – που ξέρουμε πόσο σας λείπουν – ή σε εσάς, που σίγουρα αξίζετε αυτή την επιβράβευση για την παραμονή σας σπίτι. Τώρα διαθέσιμες με διάφορους συνδυασμούς κρασιών και σε εξαιρετικές τιμές.

Γνωρίζοντας όμως, πως γιορτές έρχονται – ονομαστικές και μη – εκμεταλλευτείτε την προσφορά 5+1, και αποκτήστε 6 από τις αγαπημένες σας φιάλες σε προνομιακή τιμή. Έστω και έτσι, πρέπει να νιώσουμε το εορταστικό πνεύμα και να το ευχαριστηθούμε. Και για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εμάς και τα προϊόντα μας μέχρι τώρα, και δυστυχώς δεν θα μπορέσουν για το επόμενο διάστημα λόγω των αυστηρών μέτρων που δεν επιτρέπουν επισκέψεις στο φιλόξενο κελάρι μας, πάρτε μια γεύση με την Lockdown Offer. Μια ιδιαίτερη γευσιγνωσία στο σαλόνι σας, με σχεδόν όλα τα κρασιά μας, ώστε να μπορέσετε να έχετε μια πλήρη εικόνα για εμάς.

Δείτε όλες τις Προσφορές μας! 

Κάντε την ηλεκτρονική σας αγορά, και την στιγμή του unboxing θα καταλάβετε την αλλαγή στη διάθεσή σας κατευθείαν. Άλλωστε, η χαρά αυτές τις μέρες βρίσκεται στα μικρά καθημερινά πράγματα. Σε ένα ποτήρι κρασί, ένα πλατό τυριών και λίγη χαλαρωτική μουσική το βραδάκι.

Και μην ξεχνάτε να προσέχετε, να μένετε σπίτι και ασφαλείς, να είστε αισιόδοξοι και να θυμάστε πως καλύτερες μέρες θα έρθουν σύντομα.

#Βetter days are coming.