Πολιτική Αποστολών

ΤΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Γίνονται δεκτές παραγγελίες από οποιοδήποτε μέρος, με τον χρόνο παράδοσης να εξαρτάται από την ακριβής τοποθεσία παράδοσης αλλά και την απόσταση.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα με την ένδειξη «Σε απόθεμα» εκτελούνται άμεσα από εμάς και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία και συνεργάζεται η ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ Γ. ΛΟΛΑΣ – Γ. ΦΤΙΚΑΣ Ο.Ε..

Σημείωση: Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από την έδρα της επιχείρησης, στο 2ο χιλ. Ελασσόνας – Δεσκάτης. Η παραλαβή σε κάθε περίπτωση γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου ή εν γένει δημοσίου εγγράφου πρόσφορου για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ εντός της Ελληνικής Επικράτειας το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες.

Για παραγγελίας έως 30 ευρώ εντός της Ελληνικής Επικράτειας το κόστος για την αποστολή υπολογίζεται με βάση το βάρος της παραγγελίας, ανεξαρτήτως σημείου αποστολής και επιλογής ή μη της μεθόδου της αντικαταβολής. Ειδικότερα, το κόστος της αποστολής ανέρχεται σε 2,5 € για το πρώτο κιλό και αυξάνεται κατά 0,7€ για κάθε επόμενο κιλό.

Σε περίπτωση επιλογής της μεθόδου της αντικαταβολής, το επιπλέον κόστος ανέρχεται σταθερά σε 1,60 €.

Φυσικά, όλοι οι υπολογισμοί γίνονται αυτόματα για εσάς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ταμείο του e-shop.