Πολιτική Αποστολών

ΤΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Γίνονται δεκτές παραγγελίες από οποιοδήποτε μέρος, με τον χρόνο παράδοσης να εξαρτάται από την ακριβής τοποθεσία παράδοσης αλλά και την απόσταση.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα με την ένδειξη «Σε απόθεμα» εκτελούνται άμεσα και τα προϊόντα παραδίδονται το αργότερο εντός τριών ημερών για όλη την Ελληνική επικράτεια.

Εξαίρεση αποτελούν δυσπρόσιτες περιοχές (ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές), όπου ο χρόνος παράδοσης δίνατε να φτάσει στις έξι ημέρες.

Για παραδόσεις παραγγελιών με την ένδειξη «Σε απόθεμα» σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 7 και 10 ημερών.

Για παραδόσεις παραγγελιών με την ένδειξη «Σε απόθεμα» σε χώρες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 12 και 20 ημερών.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία και συνεργάζεται η ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ Γ. ΛΟΛΑΣ – Γ. ΦΤΙΚΑΣ Ο.Ε..

Σημείωση: Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από την έδρα της επιχείρησης, στο 2ο χιλ. Ελασσόνας – Δεσκάτης. Η παραλαβή σε κάθε περίπτωση γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου ή εν γένει δημοσίου εγγράφου πρόσφορου για την απόδειξη της ταυτοπροσωπίας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Για παραγγελίες εντός της Ελληνικής Επικράτειας το κόστος για αποστολή ανέρχεται σε 5 ευρώ, ανεξαρτήτως σημείου αποστολής και επιλογής ή μη της μεθόδου της αντικαταβολής.