Τρόποι Παραγγελίας – Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος elassonawine.gr

Διάλεξε τα προϊόντα που επιθυμείς, τοποθέτησέ τα στο «καλάθι» σου, επέλεξε τον τρόπο πληρωμής που σου ταιριάζει και… σε λίγες ημέρες θα είναι στο σπίτι σου.

Σημειώσεις:

– Για να τοποθετήσεις στο «καλάθι» τα προϊόντα που επιθυμείς, κάνε κλικ στην επιλογή «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ». Όταν επιλέξεις όλα τα προϊόντα που επιθυμείς, κάνε κλικ στην επιλογή «ΚΑΛΑΘΙ» και ακολούθησε τα αναλυτικά βήματα για να ολοκληρώσεις εύκολα την παραγγελία σου.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Κάντε την παραγγελία σας με ένα τηλέφωνο στο 24930 24943 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 8μμ και Σάββατο 10πμ – 3μμ.

Φυσικό Κατάστημα

Επισκεφτείτε την ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ Γ. ΛΟΛΑΣ – Γ. ΦΤΙΚΑΣ Ο.Ε. στην έδρα της, στο στο 2ο χιλ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, και ολοκληρώστε άμεσα τις αγορές σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 8μμ και Σάββατο 10πμ – 3μμ.

Σημειώσεις:

Οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται και φεύγουν την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τις 14.01 και μετά επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τραπεζική Κατάθεση

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης στις τράπεζες Eurobank ή Τράπεζα Πειραιώς.

Οι αριθμοί λογαριασμού και τα IBAN παρατίθενται ακολούθως:

Eurobank

IBAN Λογαριασμού: GR50 0260 3290 0003 1020 0570 260

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN Λογαριασμού:GR07 0171 2500 0062 5004 0032 060

  • Ως αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε τον σχετικό αριθμό της παραγγελίας.
  • Με την ολοκλήρωση της πληρωμής αποστείλετε το σχετικό έγγραφο στο e-mail info@elassonawine.gr για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αντικαταβολή

Σε περίπτωση επιλογής του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας από την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Το κόστος για την αντικαταβολή ανέρχεται σταθερά σε 1,60 €, ανεξαρτήτως κόστους παραγγελίας.

Σημείωση:

  • Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για αγορές εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
  • Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με τη διαδικασία της αντικαταβολής.