Τρόποι Παραγγελίας – Πληρωμής

Τρόποι Παραγγελίας

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος elassonawine.gr

Διάλεξε τα προϊόντα που επιθυμείς, τοποθέτησέ τα στο «καλάθι» σου, επέλεξε τον τρόπο πληρωμής που σου ταιριάζει και… σε λίγες ημέρες θα είναι στο σπίτι σου.

Σημειώσεις:

– Για να τοποθετήσεις στο «καλάθι» τα προϊόντα που επιθυμείς, κάνε κλικ στην επιλογή «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ». Όταν επιλέξεις όλα τα προϊόντα που επιθυμείς, κάνε κλικ στην επιλογή «ΚΑΛΑΘΙ» και ακολούθησε τα αναλυτικά βήματα για να ολοκληρώσεις εύκολα την παραγγελία σου.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κάντε την παραγγελία σας με ένα τηλέφωνο στο 24930 24943 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 8μμ και Σάββατο 10πμ – 3μμ.

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επισκεφτείτε την ΟΙΝΟΠΟΪΙΑ Γ. ΛΟΛΑΣ – Γ. ΦΤΙΚΑΣ Ο.Ε. στην έδρα της, στο στο 2ο χιλ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, και ολοκληρώστε άμεσα τις αγορές σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ – 8μμ και Σάββατο 10πμ – 3μμ.

Σημειώσεις:

Οι παραγγελίες που γίνονται έως τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται και φεύγουν την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από τις 14.01 και μετά επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη.

Τρόποι Πληρωμής

ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και Maestro.

Σε περίπτωση επιλογής του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site πληρωμών της τράπεζας Eurobank. Αφού εκτελέσετε την πληρωμή, θα επιστρέψετε στο elassonawine.gr για την οριστική επιβεβαίωση.

Σημειώσεις:

– Το elassonawine.gr δεν λαμβάνει σε καμία περίπτωση τον αριθμό της κάρτας σας, παρά μόνο την ενημέρωση από την τράπεζα για την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής.

– Σε περίπτωση έγκρισης της συναλλαγής, η χρέωση γίνεται αυτόματα.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Σε περίπτωση επιλογής του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας από την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Σημείωση:

– Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με τη διαδικασία της αντικαταβολής.